UNN pasienthotell fra Nordlyskatedralen teh5512

Millionkontrakt for renhold av pasienthotell

Renholds­service AS fra Skjervøy har vunnet anbuds­konkur­ransen om renhold av Europas største pasient­hotel­l, som nå er under sluttføring i Tromsø.

Publisert

– Det er veldig artig, sier daglig leder i Renholds­service AS, Espen Johansen (29) fra Skjervøy, til avisen Framtid i nord.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Sist torsdag kunne han signere en treårig kontrakt med Pingvin­hotellet UNN Tromsø, som åpner dørene i juli 2015.

"

UNN i Tromsø, med Pingvinhotellet under konstruksjon i bakgrunnen. Her fotografert i september 2014 (Trond Erik Hillestad)

Det nye hotellet tilhører Universitetssykehuset i Nord-Norge og blir på nesten 12 000 kvadratmeter bruttoareal. Det vil få 17 etasjer inkludert kjeller og rage 52 meter over bakken. Det vil få 243 hotellrom og 488 hotellsenger, og er med dette Europas største pasienthotell.

Johansen sier han ennå ikke vet hvor stort belegget på hotellet blir. Derfor er det også vanskelig nå å vite om omsetning og eventuelle nyansettelser.

Pingvinhotellet blir Tromsøs høyeste bygning. Her fotografert i september 2014 (Trond Erik Hillestad)

– Men det kan bli opptil fem og ti nye årsverk. Vi har en virksomhets­over­dragelse av ansatte fra dagens pasient­hotell, og det ser vi på som en stor fordel. Vi er i møte med dem allerede, og alle virker positive, sier han.

Renholdsservice AS startet opp i 1984 og har i dag 80 ansatte ved hovedkontor Skjervøy, og avdelingene Alta, Hammerfest, Tromsø, Finnsnes, samt et trenings­senter. Fjorårets omsetning var 27 millioner kroner.

Kilder:

Signerte millionkontrakt med Pingvinhotellet UNN

Slik blir det nye pasienthotellet

Dette er Europas største pasienthotell

Powered by Labrador CMS