Faksimile Oppland opplæring liten
Faksimile Oppland opplæring liten

Fikk pris for opplæring av renholdere

Berta Ulvolden fra Otta har fått Oppland fylkes­kommunes voksen­opplærings­pris for sin innsats for å lære opp renholdere.

Publisert

Faksimile fra Oppland fylkes­kommune. Bildet viser fylkes­vara­ordfører Ivar Odnes, Berta Ulvolden og Dag Lindvi, region­konsulent hos Studie­forbundet kultur og tradisjon.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Hvert år deler fylkes­kommunen ved Karriere Oppland og Voksen­opplærings­forbundet i Oppland i felles­skap ut en voksen­opplærings­pris.

Under fylkestinget på Gjøvik 18. februar 2015 ble Berta Ulvolden overrakt prisen fra fylkes­vara­ordfører Ivar Odnes (Sp), fikk en sjekk på 10 000 kroner og et kunstverk. Hun var en av sju kandidater.

Ulvolden fikk prisen fordi hun har bidratt til å inspirere andre mennesker til å delta og fullføre tilbud om kompetanse­heving og voksen­opplæring i fylket.

– Tusen takk. Dette er veldig over­raskende. Jeg har hatt stor glede av å holde kurs, og så har jeg lært mye av de dyktige renholderne jeg har hatt på kurs. Det er jo takket være de jeg er her, sa Ulvolden.

Hun har siden midten av 1990-tallet vært lærer for voksne renholdere som har ønsket å formalisere sin kompetanse til et fagbrev. Hun har løftet fram en stor yrkesgruppe og over 50 voksne renholdere har siden 2011 fått fagbrev som renholds­operatører.

Kilde: Voksenopplæringsprisen 2014

Powered by Labrador CMS