Faksimile Alliance kjøper Vibe

Nye eiere vil gjøre Vibe lands­dekkende

I mai ble det inngått avtale om at den Husnes­baserte ren­holds­bedriften Vibe selger aksjene sine til det dansk/svenske konsernet Alliance+ Holding A/S. Nå er ambisjonen å bli dobbel så stor.

Publisert

Faksimile fra Alliance+.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Service­bedriften Vibe Reingjerings­service AS driver blant annet innenfor renhold, kantine og vaskeri med 650 ansatte i 17 kommuner.

1. september blir samtlige seks datter­selskap fusjonert inn i mor­selskapet, Vibe Reingjeringsservice AS og fra samme dato skifter selskapet navn til Alliance+ AS.

Alliance+ Holding vil etter oppkjøpet trolig omsette for omlag 1,4 milliarder danske kroner i 2015, melder næringslivs­avisen Vest 24.

– De nye eierne har tro på oss og vil at vi skal bygge selskapet videre i Norge. De har vekst­ambisjoner og det blir sann­synligvis oppkjøp av andre firmaer framover for å bli lands­dekkende, sier daglig leder og konsern­sjef Yngve Bryn til Hardanger Folkeblad.

Les mer: Nye eiere vil gjøre Vibe landsdekkende

Vibe kjøpes av Alliance+

Powered by Labrador CMS