Intellibot sweeper scrubber
Intellibot sweeper scrubber

Taski utvider med renholds­roboter

Sealed Air har kjøpt deler av den amerikanske bedriften Intellibot Robotics, som lager gulvvaske­roboter. Robotene deres skal nå integreres med øvrige Taski-produkter.

Publisert

Sealed Air er morselskap for neder­landske Diversey Care, som produserer Taski rengjørings­maskiner. I Norge forhandles Taski-produkter av Lilleborg Profesjonell.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Oppkjøpet av Intellibot, som spesialiserer seg på gulvvaske­roboter, omfatter ikke hele selskapet, men både produksjonen og de ansatte innenfor salg, produksjon og utvikling.

Produktbilde: Intellibot

Ilham Kadri, som leder Diversey Care, uttaler:

- Vår industrielle ekspertise, globale dekning, design og produksjons­kapasitet vil, sammen med Intellibots teknologi innenfor kunstig intelligens, akselerere utviklingen av robotiserte gulvvaske­maskiner.

Jerome Peribere, som leder Sealed Air, sier følgende:

- Vi føler dette er riktig tidspunkt for å introdusere denne typen teknologi. Dette er fremtiden. Det vil selvsagt være snakk om en utviklings­prosess og vi tror de mest nærliggende markedene å starte med, vil være der prisen for arbeidskraft er høy.

Intellibots utvalg omfatter pr. i dag modellene Hydrobot, Aerobot og Duobot.

Kilde: Sealed Air acquires Intellibot Robotics assets

Powered by Labrador CMS