Rica Ishavshotel Tromsø 2014 teh

Vellykket seminar for sykehus­renhold

Hele 146 renholds­ledere og renholds­leverandører var samlet til årets seminar i Tromsø 24.-26. september 2014. Seminaret har befestet seg som faglig sterkt og med godt samhold.

Publisert

Deltaker­antallet var dermed omtrent det samme som i tidligere år, selv om reiseveien var lengre for enkelte.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Marco Elsafadi holdt et populært innlegg for renholdslederne. Foto: Trond Erik Hillestad

Se mange flere bilder i vårt Bildegalleri.

Seminaret arrangeres av Forum for Sykehus­renhold, som i sin tid ble dannet av fem sykehus for å utveksle erfaringer på felles problem­stillinger. Det går årlig og for 18. gang i 2014.

Birgit Moen, som til daglig er leder for renholdet ved St. Olavs Hospital, og styremedlem i forumet, bekrefter at mange deltakere kommer tilbake år etter år, men at det også er litt endringer.

- Vi har med renholdsledere fra Finnmark for første gang, og ikke minst har vi en god del flere utstillere enn tidligere. Seminaret gir dem jo en fin mulighet for dem å treffe sykehus-Norge, sier hun.

Faktisk hadde hele 19 utstillere funnet veien til Tromsø, med renholds­maskiner, data­løsninger, kjemikalier, renholds­vogner og annet utstyr. Det store antallet er både et tegn på at sykehus­sektoren utgjør et viktig marked for leverandøren, og at seminar­deltakerne var beslutnings­takere.

Seminarene roterer i et fast mønster mellom byene Bergen, Tromsø, Trondheim, Oslo og Stavanger. Det neste blir i Trondheim.

Powered by Labrador CMS