Forsvarsbygg kvad trondeh 2037

Tillits­valgte med­virket ikke til utsetting i Forsvars­bygg

De tillits­valgte med­virket aldri i beslut­ningen om å konkurranse­utsette renholdet i Forsvarsbygg. Tillits­valgt Ann Berit Sagedal mener Regjeringen forsøker å skape et inntrykk av at de ansatte hadde noen inn­flytelse over beslut­ningen.

Publisert

Foto av Forsvarsbyggs hovedkontor i Oslo: Trond Erik Hillestad

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ifølge Ann Berit Sagedal, konsern­tillits­valgt i Forsvars­bygg, deltok Norsk Tjeneste­manns­lag (NTL) i en gruppe som la grunnlag for privati­serings­beslutningen. Men rapporten deres konkluderer ikke med en anbefaling om privatisering, skriver hun på NTLs nettsider.

Hun mener Regjeringen forsøker å skape et inntrykk av at de tillits­valgte hadde fått innflytelse over beslutningen og at de tillits­valgte medvirket til privati­seringen.

Tvert imot mener Sagedal at NTL både i arbeidet med rapporten og etterpå pekt på alvorlige svakheter bl.a. ved de beregningene som er gjort for å vise at privat renhold er billigere enn å bruke egne ansatte.

Kilde: Tillitsvalgte har ikke medvirket til privatisering av renholdet

Powered by Labrador CMS