Bergen Brygge folk

Suksess for kommunal­tekniske fagdager

Norsk Kommunal­teknisk Forening har arrangert FDV-dager i Bergen med hele 260 påmeldte. Fagtreffet 2.-4. juni ble en stor suksess.

Publisert

Kommunal­tekniske fagdager på Bryggen i Bergen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Fagtreffet ble arranget på Radisson BLU Royal Hotel, Bryggen i Bergen og hadde ialt syv sesjoner fordelt på bygg og eiendom, byggesak, plan og miljø, vann og avløp, veg og uteområder og energi­sektoren.

– Konferansen har utviklet seg til å bli en nødvendighet, og årets faglige og sosiale høydepunkt for kommunal­teknikere fra hele landet – på tvers av ulike fag­områder, skriver Torbjørn Vinje, direktør for NKF.

Et av konferansens tema var regjeringens kommune­reform. Den vil skape omfattende endringer i landets kommune­struktur ved at det blir færre og større kommuner. Dette får betydning for organiseringen av de kommunal­tekniske tjenestene.

100 personer deltok på byvandring og middag på Fløien 2. juni. På åpningsdagen 3. juni var det festmiddag der 214 personer benker seg for mat, drikke og underholdning i godt selskap. Konferansen ble avsluttet med tre parallelle befaringer.

Kilde: Kommunaltekniske fagdager 2014

Powered by Labrador CMS