IAOP faksimile

ISS kåret til verdens beste leve­randør av out­sourcings­tjenester

For andre år på rad har ISS blitt rangert som den globale # 1 outsourcingleverandør av den uavhengige bransje­juryen The Inter­national Asso­ciation of Out­sour­cing Profes­sionals (IAOP).

Publisert

Faksimile fra The Inter­national Asso­ciation of Out­sour­cing Profes­sionals

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

ISS tok førsteprisen foran Accenture, CBRE, Kelly Outsourcing og Colliers International. Juryen vurderte deltakerne ut fra flere parametere og ISS fikk høyest skår på følgende parametere: Størrelse og vekst, kundereferanser, kompetanse og lederegenskaper.

Jeff Gravenhorst, toppsjef i ISS Group, understreker at hans 529,199 kollegaer er nøkkelen til ISS' suksess:

– Jeg er så stolt av mine kollegaer over hele verden. Det er deres forståelse av hvordan våre tjenester hjelper kundene med deres forretninger kombinert med et sterkt engasjement i å levere disse kvalitetstjenestene dag etter dag. Det gjør våre kunder glade og tilfredse, sier Gravenhorst.

I tillegg til å være verdens beste serviceleverandør mottok ISS flere mindre utmerkelser.

ISS Group ble grunnlagt i København i 1901. I 2013 omsatte selskapet for 78,5 milliarder kroner innenfor renhold, catering, vakttjenester, eiendomsdrift og support.

Les mer: ISS kåret til verdens beste leverandør innenfor outsourcingstjenester

Powered by Labrador CMS