AnnaCarin_Grandin

TeliaSonera inngår avtale med Coor

Coor Service Management har inngått en fireårig avtale med TeliaSonera. Avtalen omfatter facility management-tjenester til et stort antall butikker og kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Publisert

AnnaCarin Grandin, adm.dir i Coor i Norge. (Foto: Peter Knutson)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Oppdraget innebærer at Coor skal samordne, utføre og utvikle et komplett tilbud av internservicetjenester, som renhold, eiendoms-, arbeidsplass- og sikkerhetsservice.

Coor har tidligere levert deler av de avtalte tjenestene, men har nå fått et totalansvar for internservicen i hele Norden. Den nye avtalen fases suksessivt inn i løpet av våren 2014.

- Vi er ydmyke overfor oppgaven, men samtidig overbeviste om at vi i nært samarbeid med TeliaSonera kommer til å kunne utvikle servicetjenestene slik at de støtter deres virksomhet optimalt. Dette er et prestisjeoppdrag som vi er veldig glade og stolte over, sier AnnaCarin Grandin, adm.dir. for Coor Service Management i Norge.

Kontraktstildelingen kommer bare en uke etter at Coor dro i land en stor kontrakt etter konkurranseutsetting og oppsigelser i Statoil.

Les mer: Coor tegner ny serviceavtale med TeliaSonera i hele Norden (pressemelding fra Coor)

Powered by Labrador CMS