hioa_minimesse3

Møtte fremtidige bransjekolleger

I august begynte om lag 70 studenter på den nye bachelorgraden Facility Management ved HiOA Kjeller. Forrige uke arrangerte skolen minimesse, hvor de store FM-selskapene og andre tjenesteleverandører fikk presentere seg for FM-studentene.

Publisert

En rekke representanter fra FM-bransjen var til stede, og ISS Facility Services var en av dem.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Tanken bak arrangementet var at studentene skulle knytte kontakter og bli bedre kjent med bransjen. Høgskolelærer Ellen Nygard kan rapportere om et vellykket arrangement.

– Tilbakemeldingen både fra studenter og leverandører er at dette var lærerikt og moro, sier hun.

At arrangementet fant sted så tidlig som tre uker inn i det nye studiet, var ingen tilfeldighet.

– Som lærere er vi jo veldig glad for at vi fikk koblet studentene mot denne delen av bransjen såpass tidlig i semesteret. Det gir en energi og inspirasjon som vil prege studentene framover også, tror vi.

Nygard forteller at det var viktig å sørge for at studentene fikk faglig utbytte av arrangementet.

– For å sikre dette, knyttet vi et arbeidskrav til studentenes møte med leverandørbedriftene. De har blant annet forberedt FM-relaterte spørsmål, som de igjen vil ha bruk for i en skriftlig rapport som skal gi dem "mer kjøtt på beina" om hva FM er, sier Nygard

– Vi gjentar nok suksessen neste år, og har ut fra all positiv respons, tro på at dette er noe bransjen vil støtte opp om, sier Nygard.

Leverandørene som deltok var ISS, Sodexo, Toma Gruppen, Østlandske Rengjøring, ESP Helse og Caverion (tidligere YIT).

Powered by Labrador CMS