jordanrenhold

Må skifte navn

Etter at Lilleborg gikk til søksmål.

Publisert

Jordan Renhold må endre både navn, logo og nettadresse. Renholdsnytt kjenner ikke til hva det nye navnet vil bli. (Bilde: www.jordanrenhold.no)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det skriver e24.no. Orkla kjøpte i fjor sommer den kjente børsteprodusenten Jordan, og la den under selskapet Lilleborg. Tidligere i høst gikk Lilleborg til søksmål mot Jordan Renhold og krevde at det Bergen-baserte selskapet skulle skifte navn og logo etter 19 års drift.

Forrige måned skulle partene ha møttes i Oslo tingrett for å få en rettslig avgjørelse på navnestriden, men inngikk forlik før saken havnet for rettsapparatet.

Forliket innebærer at Jordan Renhold slutter med all bruk av varemerket Jordan. De betaler også en konfidensiell sum til Lilleborg i erstatning, skriver e24.no.

Jordan Renholds prosessfullmektig i saken, Christian Flemmen Johansen, sier til E24:

- Når man går mot en så sterk motpart som Orkla, som har ubegrenset med midler, så kommer man - uansett om det er riktig eller galt - til et punkt hvor man må sikre selskapets interesser og ivareta de ansatte. Forliket er et resultat av dette.

Les mer om saken på e24.no

Jordan Renhold startet opp i Bergen i 1994, og har i dag filialer i Oslo, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Selskapet har økt omsetningen fra 6,3 til 27,6 millioner kroner de siste fem årene.

Powered by Labrador CMS