iss innvandrer integrering språk - foto iss

Kåret til verdens beste outsourcing-selskap

The International Association of Outsourcing Professionals har rangert ISS som verdens ledende leverandør av serviceløsninger. ISS, som leverer tjenester over hele verden, har vunnet IAOPs årlige pris The Global Outsourcing 100. I 2011 kom ISS på 2. plass, men dette er første gang konsernet vinner kåringen.

Publisert

Illustrasjonsfoto: ISS

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Vi er stolte over at IAOP har kåret ISS til verdens beste leverandør av serviceløsninger, sier ISS’ konsernsjef Jeff Gravenhorst.

Takker de ansatte

– Vi tar utnevnelsen som et tegn på tillit til ISS og våre tjenester. Vi integrerer og leverer heldekkende serviceløsninger som for eksempel catering, renhold, vakthold, eiendomstjenester og andre støttetjenester over hele verden.

Vi lar Mathilda Rein i ISS i Norge illustrere selskapets globale suksess. (Foto: Morten Holt)

– Jeg vil gjerne takk våre 534 200 ansatte over hele verden. Uten det daglige engasjementet og målrettede arbeid de legger for dagen i arbeidet for å hjelpe våre kunder, hadde vi aldri oppnådd dette, sier Gravenhorst.

En storartet prestasjon

– Konkurransen om å vinne denne tittelen blir stadig vanskeligere. Nye konkurrenter kommer til, bransjen vokser og modnes i mange markeder, sier Jag Dalal. Han er administrerende direktør i Thought Leadership og i IAOP, samt formann i dommerpanelet.

– Å bli kåret The Global Outsourcing 100 er en storartet prestasjon, særlig på bakgrunn av den sterke konkurransen. Vi er stolte av å kunne anerkjenne ISS’ fremragende tjenester.

– I en tid hvor vi begynner å se en moderat økonomisk vekst på verdensbasis, er det viktigere enn noen gang å velge rett leverandør av serviceløsninger, sier IAOPs formann Michael Corbett. Han mener oversiktene The Global Outsourcing 100 og Worlds Best Outsourcing Advisors gir bedrifter oversikt over leverandører som vil bidra til at de lykkes.

IAOP

The International Association of Outsourcing Professionals er en global organisasjon som taler næringens sak og definerer dens normer. Organisasjonen har 120 000 medlemmer og tilknyttede selskaper. IAOP bidrar til å styrke medlemmenes resultater og øke deres muligheter.

Les mer på IAOP.org

ISS

ISS ble grunnlagt i København i 1901 og har vokst til å bli en av verdens ledende leverandører av serviceløsninger. ISS leverer et bredt utvalg av tjenester som catering, renhold, vakthold, eiendomstjenester i tillegg til Facility Management. Konsernet omsatte i 2012 for nærmere 80 milliarer NOK og sysselsetter over 530 000 i over 50 land i Europa, Asia, Amerika og Stillehavet. ISS leverer tjenster til tusenvis av kunder i privat og offentlig sektor.

Les mer på Issworld.com

"
Powered by Labrador CMS