hioa_Foto-John Anthony Hughes-HiOA

Inviterer til bransjedag

Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) arrangerer sin årlige Bransjedag for drifts- og serviceledelse torsdag 7. februar. Her vil Anne Jensen i NHO Service snakke om fagkunnskap og kvalitet som konkurransefortrinn, det blir paneldebatt om utfordringer i servicebransjen frem mot 2020, og en rekke andre foredrag samt muligheter til å treffe bransjekolleger.

Publisert

HiOAs lokaler på Kjeller har adresse Kunnskapsveien 55.
Foto: John Anthony Hughes/HiOA

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Arrangementet finner sted i lokalene til Høgskolen i Oslo og Akershus på KjellerTidspunkt: fra kl 09:00 til 15:00

Årets bransjedag retter oppmerksomheten mot noen av de utfordringene arbeids- og ledelsesintensive servicevirksomheter i offentlig-, privat- og ideell sektor står overfor frem mot 2020.

Ønsket om at virksomheter skal ta samfunnsansvar gir en rekke utfordringer; noe som vil bli tema i flere av innleggene og i den avsluttende paneldebatten.

Programmet ser slik ut:

0830: Registrering og kaffe/te. Mingling utenfor auditorium E101.

0900: ÅpningKari Almendingen, instituttleder, Institutt for helse, ernæring og ledelse (E101)

0910: Kort om dagenKonferansierene Frances Cerdena Garcia, student HUSL3, og Mona Amtrup Thon, student KOST3

0915: Presentasjon av Bachelor i kostøkonomi, ernæring og ledelseAnne Birgitte Malmo og Marita Herstad, studenter KOST3

0925: Muligheter og utfordringer med økologisk- og kortreist mat og nisjeprodukter i storhusholdningerJune E. Torsvik og Linda Korneliussen, studenter KOST3

0935: Bruk av økologisk- og kortreist mat- og nisjeprodukter i storhusholdningerGunnar Kvamme, kjøkkensjef på St. Olavs hospital

1000: Benstrekk, mingling og besøk på stands i Østre gate

1030: Mattrygghet og hygieneHilde Beate Ånes og Marius Lindal, studenter KOST3

1040: OUS Ullevåls konsept «123 servér» - et Kinderegg for alle som serverer mat til mangeJohanne Pareliussen, OUS Ullevål

1100: Lunch, mingling og stands i Østre Gate

1200: Presentasjon av Bachelor i husøkonomi og serviceledelseHild Mari Sævik Olsen, student HUSL3

1210: Ledelse av servicevirksomheter Professor Jan Grund, HiOA

1235: Bærekraftig og miljøvennlig drift og forvaltning av eiendom

1255: Benstrekk, mingling og besøk på stands i Østre gate

1315: Fagkunnskap og kvalitet som konkurransefortrinnAnne Jensen, viseadministrerende direktør i NHO Service

1330: Introduksjonsprogrammer for nye medarbeidereHallbjørg Lien, sjef HR og kompetanse i ISS

1350: Praktiske ledelsesutfordringer i servicebransjenCaroline Binta Cham, student HUSL3

1400: Paneldebatt – Utfordringer frem mot 2020 for arbeids- og ledelsesintensive servicevirksomheterPetter Furulund, administrerende direktør i NHO Service og representanter fra Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet debatterer spørsmål fra studentene. Ordstyrer Morten Holmsen, student HUSL3

1455: Oppsummering og avslutningStudieleder Knut Boge, Institutt for helse, ernæring og ledelse

Påmelding må skje innen 1. februarDet er mulig å sette opp egen stand på arrangementet.

For mer informasjon om påmelding og bestilling av stand - Les her.

Powered by Labrador CMS