nett-tv
nett-tv

I morgen: Lær om arbeidsmiljøarbeid på nett-TV

Det har vært stor interesse for Arbeidstilsynets informasjonsmøter som nå gjennomføres i 15 norske byer. For å nå ut ttil enda flere, sendes morgendagens møte via nett-TV.

Publisert

Lære om arbeidsmiljøarbeid?
Klikk deg inn på Arbeidstilsynets nettsider klokka 12.00 i morgen

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Målet med Arbeidstilsynets informasjonsmøter er å motivere til å ta tak i eget arbeidsmiljø, og i morgen har alle som ønsker mulighet til å bli motivert.

Møtet vises på Arbeidstilsynets nettsider fredag 22. februarfra klokka 12.00 til 14.00.

Informasjonsmøtene er tilpasset arbeidsgivere, verneombud og tillitsvalgte i små og mellomstore bedrifter, men er også åpent for andre med interesse eller ansvar for arbeidsmiljøarbeid.

Arbeidstilsynet vil på møtene vise hvordan en praktisk kommer i gang med arbeidsmiljøarbeidet, og gir innføring i sentrale begreper i arbeidsmiljøregelverket som:

" • Medvirkning • Opplæring • Kartlegging og risikovurdering• Utforming av arbeidsplassen

Arbeidstilsynet vil også vise vei til nyttige verktøy; blant annet nye arbeidsmiljøforskrifter, og ressurspersoner i og utenfor bedriften som kan bistå.

For de som ønsker å delta fysisk på et møte, arangeres de følgende steder:

Februar:

21.: Skien, Ibsenhuset 22.: Drammen, Rica Park Hotel 25.: Førde, Quality Hotel Førde 26.: Bergen, Clarion Hotel Admiral 26.: Oslo, Thon Hotel Vika Atrium 27.: Steinkjer, Quality Hotel Grand 27.: Fredrikstad, Quality Hotel Fredrikstad 28.: Tromsø, Rica Ishavshotel 28.: Hamar, Scandic Hamar28.: Trondheim, Nova Hotel Kurs og Konferanse

Mars:

6.: Ålesund, Rica Parken Hotel 7.: Bodø, Norsk luftfartssenter13.: Stavanger, Rica Forum Hotel

Møtene arrangeres i hovedsak som lunsjmøter og har en varighet på ca. 2 timer.

Les mer på arbeidstilsynets nettsider.

Powered by Labrador CMS