IMG_9423annejensen
IMG_9423annejensen

– Et stort forbilde og en god coach

Det manglet ikke på superlativene under hyllesten av Anne Jensen på hennes 60-årsdag tirsdag. Ellen P. Fretheim fra Lilleborg Profesjonell er en av dem som setter stor pris på NHO Service sin viseadministrerende direktør: Du har full oversikt, er kunnskapsrik og imøtekommende.

Publisert

Ellen P. Fretheim gratulerer sin venninne og bransjekollega Anne Jensen med 60-årsdagen. (Foto: Even Rise)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I snart 20 år har Fretheim og Jensen vært kolleger i renholdsbransjen. Arbeidsrelasjonene førte dem etter hvert også sammen som venninner i det private.

– Du er en god coach. Et stort forbilde. Alltid blid og hyggelig, og har enorm viljestyrke, understreket Ellen P. Fretheim.

Mange titalls mennesker fra Anne Jensens enorme nettverk var invitert til mottakelsen i anledning jubileet. Nesten hele kantinen i Næringslivets Hus på Majorstuen var fylt opp med kolleger, familie, venner og forbindelser som ville sette pris på den driftige kvinnen som i mange år har vært administrerende direktør Petter Furulunds nærmeste medarbeider. Han støtter Fretheim i at Anne Jensen har full oversikt i jobben sin.

– Med din evne til å holde orden på detaljene, er det du som i praksis er daglig leder. Du viser utrolig omsorg, og vet å sette på plass mange av oss egosentriske i kollegiet hvis vi ikke tenker på fellesskapet. Du har ikke bare utviklet nærhet til alle oss i NHO Service, men også til medlemmene og forbindelser for øvrig. Du er unik, sa Petter Furulund i sin tale til jubilanten.

– Jeg må si at du har utviklet deg i en fantastisk retning etter at jeg ansatte deg den gang du var en bohempreget offentlig ansatt lærer, la han til med spøkefullt ordlag.

Styreleder i NHO Service og administrerende direktør i Securitas, Martin Holmen, sammenligner Anne Jensen med dansegrenen boogie-woogie. Han presiserer imidlertid at sammenligningsgrunnlaget ikke er en helt vanlig boogie-woogie.

– Her snakker vi om en rask boogie-woogie! Dansegrenen er fysisk krevende, har et ekstremt høyt tempo og danseren må være lett på foten. Det er også avgjørende med stil-kontroll. I din jobb praktiserer du høyt tempo, du mestrer et stort ansvar og trår samtidig varsomt, sa Holmen.

Forbundsleder Erna Hagensen i NAF takket Anne Jensen for det gode samarbeidet gjennom mange år. (Foto: Even Rise)

Også Norsk Arbeidsmandsforbunds leder Erna Hagensen roser Anne Jensen, spesielt for jobben hun har lagt ned for vekterne og renholderne.

– Det står stor respekt av arbeidet du har bidratt med for å bygge opp NHO Service, sa Hagensen.

Heine Wang, president i NHO, ga viseadministrerende direktør Anne Jensen i NHO Service en solid attest da han gratulerte henne med dagen. (Foto: Even Rise)

Konsernsjef Heine Wang i Nokas er president i NHO. Han karakteriserer Anne Jensen som en god venn, både fra mange års kjennskap etter etableringen av Vakt Service (nå Nokas) i 1987 og fra tiden som visepresident og president i NHO.

– Jeg er stolt av å kunne kalle Anne en god venn. Da jeg fikk invitasjonen til denne 60-årsmarkeringen trodde jeg det var trykkfeil, sier Wang, som understreker at Anne Jensen både ter seg og ser ut som hun langt i fra har nådd 60 år.

Martin Holmen, styreleder i NHO Service og administrerende direktør i Securitas, sammenligner Anne Jensen med dansen boogie-woogie. (Foto: Even Rise)

Powered by Labrador CMS