Jobbhelsa_hd_image
Jobbhelsa_hd_image

Helsebok for arbeidslivet

Jobbhelsa er ei bok for alle som ønsker å skaffe seg mer kunnskap om jobb og helse.

Publisert

(Omslag: Gyldendal Norsk Forlag)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I boka Jobbhelsa med undertittel Helseboka for arbeidslivet tar forfatteren Ørn Terje Foss utgangspunkt i at det er sunt å være i jobb. Forutsatt at vi følger arbeidsmiljøloven, er antakelig arbeidsplassen den beste arenaen vi har for å drive forebyggende og helsefremmende arbeid, og boka gir fornuftsmedisinske råd for å utnytte dette best mulig slik at vi kan unngå helseskade i arbeidslivet.

Berører all arbeidslivsaktører

Den viktigste målgruppa er arbeidstakerne og deres representanter som skal være med og forme sitt eget arbeidsmiljø, men den anbefales også for arbeidsgivere, HR- og personalansvarlige, bedriftshelsepersonell, Arbeidstilsynet, NAV-ansatte, politikere og andre som jevnlig må ta avgjørelser av betydning for arbeidsmiljøet.

Framstillingen er populærvitenskapelig slik at også lesere uten forkunnskaper i helse eller arbeidsmedisin skal ha nytte av den, og rådene og verktøyene kan tas i bruk umiddelbart.

Boka koster 629 kroner, og er utgitt av Gyldendal Arbeidsliv.

Powered by Labrador CMS