TrondLinnerud

Inviterer til jubileumsmesse

Norengros Johs. Olsen AS fyller 90 år, og inviterer til jubileumsmesse i Gjøvik Fjellhall 4. og 5. september.

Publisert

Trond Linnerud inviterer til Norengros Johs. Olsens AS sin jubileumsmesse 4. og 5. september.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Denne gangen har vi lagt vekt på å vise frem alle segmenter vi har i vår portefølje. Blant annet så er det mange som ikke vet at vi også tilbyr et bredt spekter av kontormøbler, forteller Trond Linnerud, salgs-/markedsdirektør i Norengros Johs. Olsen AS.

I tillegg til leverandørutstillingen, byr de også på foredrag med kjente foredragsholdere. TV2s Dag Otto Lauritzen vil motivere deg, og den tidligere sykkelproffen mener at ”Alt er mulig. Det tar bare litt lengre tid.” Åge Skinstad, sportssjef i Norges Skiforbund kommer for å fortelle litt om hvordan de bygger et team. Av mer renholdsfaglige foredrag kan vi nevne Ståle Brandsrud, fagsjef i Lilleborg Profesjonell, som skal si litt om ”Renhold fremover – hvor er vi på vei?”, og Svein Egil Hoberg, styreleder i Nima Utdanning, som byr på ”Kompetanse – nøkkelen til gode innkjøp og anskaffelser i fremtiden.”

– Vi tror dette vil være for en hver smak, og håper at så mange som mulig vil komme for å ta del vi vår jubileumsmesse, sier Linnerud, som oppfordrer de som er interessert til å besøke www.bransjemesse.no for mer informasjon.

Powered by Labrador CMS