logo_arbeidstilsynet
logo_arbeidstilsynet

Gir deg mulighet til å lære om arbeidsmiljøarbeid

Den 13. februar inviterer Arbeidstilsynet til det første av i alt 15 informasjonsmøter om systematisk arbeidsmiljøarbeid. Informasjonsmøtene er gratis og arrangeres fra Alta i nord til Kristiansand i sør, i perioden februar-mars.

Publisert

Det første møtet holdes i Alta, og målet er å motivere til å ta tak i eget arbeidsmiljø, skriver Arbeidstilsynet på sine nettsider.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Informasjonsmøtene er tilpasset arbeidsgivere, verneombud og tillitsvalgte i små og mellomstore bedrifter, men er også åpent for andre med interesse eller ansvar for arbeidsmiljøarbeid.

Arbeidstilsynet vil på møtene vise hvordan en praktisk kommer i gang med arbeidsmiljøarbeidet, og gir innføring i sentrale begreper i arbeidsmiljøregelverket som:

• Medvirkning • Opplæring • Kartlegging og risikovurdering• Utforming av arbeidsplassen

Arbeidstilsynet vil også vise vei til nyttige verktøy; blant annet nye arbeidsmiljøforskrifter, og ressurspersoner i og utenfor bedriften som kan bistå.

Informasjonsmøtene arrangeres følgende steder:

Februar:

13.: Alta, Alta kultursal 20.: Kristiansand, Radisson Blu Caledonien Hotel 21.: Skien, Ibsenhuset 22.: Drammen, Rica Park Hotel 25.: Førde, Quality Hotel Førde 26.: Bergen, Clarion Hotel Admiral 26.: Oslo, Thon Hotel Vika Atrium 27.: Steinkjer, Quality Hotel Grand 27.: Fredrikstad, Quality Hotel Fredrikstad 28.: Tromsø, Rica Ishavshotel 28.: Hamar, Scandic Hamar28.: Trondheim, Nova Hotel Kurs og Konferanse

Mars:

6.: Ålesund, Rica Parken Hotel 7.: Bodø, Norsk luftfartssenter13.: Stavanger, Rica Forum Hotel

Møtene arrangeres i hovedsak som lunsjmøter og har en varighet på ca. 2 timer.

Arbeidstilsynet åpner for påmelding om kort tid, så følg med på www.arbeidstilsynet.no

Powered by Labrador CMS