svart arbeid colourbox

Vil kontrollere renholdsbransjen

Skatteetaten skal nå jakte på svart arbeid i renholdsbedrifter på Sørlandet.

Publisert

Erfaringer viser at det i renholdsbransjen er flere aktører som driver med svart arbeid, sier Karl Olav Valen, avdelingsdirektør for kontroll i Skatt Sør, melder nrk sørlandet på sine nettsider.– Skatteetaten vurderer renholdsbransjen som en risikobransje, hvor det er ønskelig at vi har en sterkere innsats. Skatt Sør skal vurdere hvilke tiltak som er aktuelle å gjennomføre i den nærmeste framtid.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Lett å skjule svart arbeid

" Valen sier det er flere grunner til at skattemyndighetene retter søkelyset nettopp mot denne bransjen. – Den er interessant fordi det er mange aktører og mange mindre aktører. Det er en bransje der det er lett å skjule svart arbeid, sier Valen til nrk." Valen sier Skatt Sør vil bruke ulike metoder under kontrollene i landsdelen.– Vi kan kombinere flere virkemidler. Vi kan gjøre rene undersøkelse, vi kan ha informasjonstiltak overfor kjøpere av slike tjenester, og vi kan ha rene kontrolltiltak mot aktørene, sier Valen.

Les hele saken her.

"
Powered by Labrador CMS