Steinar Nilsen HIOA

Boklansering: «Alt om renhold»

Dagen før FDV messa, 16. oktober kl. 15.00, har Høgskolen i Oslo og Akershus, avdeling Kjeller, Norsk Forening for Service og Renhold og SINTEF akademiske forlag, gleden av å invitere til lansering av boka Alt om renhold. Forfatter er Steinar Klubben Nilsen, og boken utgis av SINTEF Byggforsk sitt akademisk forlag.

Publisert

Tirsdag 16. oktober lanseres boka Alt om renhold, skrevet av Steinar Klubben Nilsen. (Foto: Ellen Nygard).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Ved å velge dette tidspunktet håper vi også å trekke mange av «bransjefolkene» som er i Lillestrøm i forbindelse med klargjøring av stands under FDV-dagene ved Norges Varemesse. Mange andre er også ekstra oppmerksomme på FDV og renholdsfaget disse dagene, forteller høgskolelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HIOA), Ellen Nygard, studieområde Drift og serviceledelse.

Grundig presentasjon

Boklanseringen gir Steinar Klubben Nilsen en grundig presentasjon av boka. I tillegg har de spurt tre personer i bransjen om å lese boka på forhånd, og dele inntrykk med de som kommer på lanseringen. Nygard forteller det blir flere spennende faglige innlegg, i tillegg til servering og gaveposer.

SINTEF akademiske forlag gir også et lanseringstilbud på boka: 50 prosent rabatt til studenter og 25 prosent rabatt til øvrige deltakere på Boklanseringen.

Påmeldingsfristen er onsdag 10. oktober. Salen rommer 168 personer – så her er det førstemann til mølla…

For program og påmelding, se http://www.hioa.no/Hva-skjer/Boklansering-Alt-om-renhold

Klikk her for å åpne Påmeldingsskjema

"
Powered by Labrador CMS