Karcher proffbutikk

Åpning av Kärcher Center Oslo

Kärcher oppgraderer proffsenteret og utvider sortimentet for kundene i Oslo og omegn. Feiring og offisiell åpning av Kärcher Center Oslo, blir 16. oktober kl. 10.00. Prosjektleder for oppgraderingen, Tom Dahl, ser frem til å kunne gi kundene et bedre tilbud i egne lokaler.

Publisert

Det nye senteret er ønsket å være et ressurssted. (Foto: Kärcher).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– For våre kunder vil dette bety blant annet større vareutvalg, bedre og raskere service. Nå får vi muligheten til å vise frem flere produkter og mer tilbehør for både profesjonelt renhold og til private forbrukere. Hos oss ønsker vi å tilby kundene så mye som mulig fra produktsortimentet i begge kategorier. Med større plass og optimal vareplassering har vi endelig muligheten til dette, sier en entusiastisk Dahl.

Ressurssenter

Dal forteller at senteret skal være et ressurssted for både direktekunder og forhandlere av både profesjonelle produkter og produkter for hjem og hage

– Alle våre kunder skal få god og rask hjelp med både nye kjøp og service. Med større vareutvalg gir vi samtidig kunden mulighet til å oppdage nye og kanskje ukjente løsninger. I tillegg skal forhandlere kunne komme til oss å få løst hastesaker, utlevert bestillingsvarer og opplæring og kursing i våre produkter.

Konseptbutikk

Det finnes i dag over 200 Kärcher-sentre i verden med dette konseptet, men senteret i Oslo er den første fullverdige konseptbutikken i Norge, sier de. Butikken har et stort utvalg av gulvvaskemaskiner, høytrykksvaskere med både varmt- og kaldtvann, våt- og tørrsugere og feiemaskiner med mer for profesjonelt renhold.

Nytt på proffsiden er verneutstyr og arbeidsbekledning for bruk ved rengjøring. Også for hjem og hage-segmentet har proffsenteret flere modeller i nesten alle produktkategorier, ikke minst av tilbehør og rengjøringsmidler. De kan også tilby utleie av tepperenser.

Les mer her:

"
Powered by Labrador CMS