Vaske-vinduer-privat.jpg

«Alle» betaler for vindusvasken

Den profesjonelle vinduspusseren har blitt allemannseie. Antallet privathus som kjøper vindusvask, har steget med over 800 prosent de siste 13 årene.

Publisert

Kjøp av vindusvask har hatt en kraftig økning de siste årene. (Ill.foto: Colourbox.com).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Vi kan ikke lenger si at det er en type mennesker som kjøper vinduspuss. Nå er det alle typer mennesker. Før var dette et Stavanger-fenomen, men nå brer det seg utover i distriktene også, sier vinduspusser Tom Lian hos Elite vinduspuss, til aftenbladet.no.

Flere i Stavanger enn i Oslo

" I 1998 pusset Elite vinduene til 387 privatkunder. I 2011 vasket de vinduene til 3492 kunder. Det er en økning på 802 prosent, skriver avisen.- Hjelp til å vaske vinduene er vanligere enn noen gang. Vi merker en veldig stor økning i privatmarkedet. Det er mye mer vanlig i Stavanger enn det er i Oslo å ha privat vindusvask, sier Jonny Heng, avdelingsleder for Elite vinduspuss i Stavanger, til Aftenbladet. Han tror tid er den klart største årsaken til at folk velger å betale for vindusvask.

Smitteeffekt

" - Fritiden til folk har blitt så verdifull at det for mange er uaktuelt å sette av en lørdag til å vaske vinduer når de kan betale noen hundrelapper for å slippe. Før var det oftest eldre som ringte, men nå merker vi en stor pågang fra småbarnsfamilier som ikke får tiden til å strekke til, forteller Heng videre.Les hele saken.

"
Powered by Labrador CMS