HiOA.jpg

Frist for påmelding til bransjedag drifts- og serviceledelse

I dag er fristen for å melde seg på bransjedagen 2012 for studieområdet drifts- og serviceledelse. Bransjedagen går av stabelen torsdag 2. februar.

Publisert

Frist for påmelding til bransjedag for drifts- og serviceledelse i dag. (Foto: Høgskolen i Oslo og Akershus).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Bransjedag for drifts- og serviceldelse vil blant annet sette HiOA under lupen. Den nye høgskolen står overfor en rekke utfordringer og muligheter i og med at to tidligere organisasjoner skal utvikle felles Facility Management (FM) løsninger, som kan møte morgendagens utfordringer, skriver arrangørene i programmet." I årene som kommer forventes det nemlig en betydelig vekst i antall studenter. Dessuten har HiOA som ambisjon å bli Norges første profesjons- og arbeidslivsuniversitet med en klar storbyprofil. Bransjedagen vil også ta for seg kompetansebehovene for ledere og operatører i servicenæringene, gitt at målet er en profesjonalisering av bransjen. De vil også gå inn på hvordan matkvaliteten kan sikres i produksjons- og serveringskjedene. Bransjedagen avsluttes med et faglig innlegg om tekstiløkonomi og en paneldebatt om vaskeritjenester.Bindende påmelding innen 27. januar 2012 via:

https://helios.hiak.no/portal/portal/mercur/application" Se program her:" Kontaktpersoner er: Førsteamanuensis Knut Boge, tlf. 64 84 91 07, knut.boge@hioa.noStudieleder Berit Tyldum, tlf. 64 84 91 73, berit.tyldum@hioa.no

Powered by Labrador CMS