vaske-ovn-colourbox.jpg

Fritt brukervalg i gang i Ski

Denne uken ble den omstridte ordningen fritt brukervalg satt i gang i Ski kommune. Renholdspartner øst as i Oppegård er foreløpig det eneste firmaet som har inngått kontrakt med kommunen om fritt brukervalg.

Publisert

(Ill.foto: Colourbox.com).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Denne uken vasket firmaet hos sin første fritt brukervalg-kunde i Ski. Så langt har to personer i Ski valgt å benytte seg av valgfriheten fritt brukervalg gir, og valgt bort den kommunale rengjøringstjenesten til fordel for Renholdspartner øst, skriver Østlandets Blad (ØB).

300 potensielle brukere

" – Vi har hatt fritt brukervalg i Oppegård i noen år, så vi har erfaring med dette fra før, sier Hilde Lima, daglig leder i Renholdspartner øst as.Sammen med salgssjef Hans Marius Delbeck ser hun frem til at firmaet nå får gå i gang med støvsuger, microfiberkluter og svanemerkede vaskemidler hjemme hos brukere av hjemmetjeneste i Ski, skriver ØB. – Ifølge kommunen er det cirka 300 potensielle brukere i Ski. Vi forventer ikke å få 300 kunder, men vi forventer heller ikke 100 med èn gang, uttaler Lima til avisen.

Omstridt ordning

Innføringen av fritt brukervalg i Ski har vært veldig omstridt.

– Vi har ikke mange konkurrenter i området her, sier Delbeck om hvorfor Renholdspartner øst as var det eneste firmaet som ville ha fritt brukervalg i Ski. Han og Lima skryter av Ski kommunes prosesshåndtering.

– De har vært veldig profesjonelle.

" Begge har forståelse for at ordningen har vært omstridt. – Det er delte meninger om ordningen i Ski. Det vil det alltid være. Dette bør komme brukerne til gode. Det er et valg av en tjeneste. Brukerne står fritt til å bytte begge veier, uttaler hun til ØB. Ikke tar det lang tid å bytte heller, hvis det er ønskelig. Maks et par uker. Brukerne kan selv velge om de vil rette eventuelle tilbakemeldinger og klager til kommunens bestillerkontor, eller direkte til Renholdspartner øst as, skriver avisen.Les hele saken her.

"
Powered by Labrador CMS