ISS-renhold.jpg

ISS har tegnet kjempekontrakt med Telenor

ISS har fått en kjempekontrakt om levering av integrerte støttetjenester til Telenor i hele Norden. Kontrakten omfatter levering av eiendoms- og støttetjenester som renhold, catering, sikkerhet og facility management for mer enn 5000 Telenor-kontorer, bygninger og telekommunikasjoninstallasjoner i de nordiske landene.

Publisert

(Foto: ISS).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I en pressemelding opplyser ISS og Telenor at de har inngått et strategisk partnerskap, der ISS skal levere integrerte støttetjenester (IFS) til mesteparten av Telenors virksomheter i de nordiske landene." Det er Telenor Eiendom som har inngått kontrakten med ISS og den gjelder for fem år fremover. Det skal være en av de mest komplekse IFS-kontraktene som er inngått i Norden. Det er også ifølge pressemeldingen en av de største kontraktene i det nordiske markedet med tanke på verdi og omfang.- Vi er svært glad for at Telenor Eiendom på vegne av Telenor-konsernet har valgt ISS som den strategiske partneren til å levere et bredt spekter av støttetjenester i de nordiske landene. I noen år har vi levert ulike eiendoms- og renholdstjenester til Telenor, men den nye avtalen innebærer en betydelig utvidelse, uttaler Troels Berg, som har ansvaret for Norden og Øst-Europa i ISS. Berg sier videre at ISS har bygget en sterk global og nordisk plattform, der de kan integrere og levere en rekke støttetjenester, som eiendomstjenester, catering, renhold og sikkerhet. - Med dette samarbeidet flytter vi de tradisjonelle grensene innenfor facility management-næringen i Norden. Det var viktig for Telenor Eiendom å finne en partner med den riktige kapasiteten og det riktige tankesettet. Vi er ikke bare interesserte i en konsistent og svært høy standard, men også å finne en partner som kontinuerlig vil arbeide nært med Telenor og Telenor Eiendom for å løfte våre serviceleveranser til det neste nivået, uttaler Kenneth Johnsen, som leder Telenor Eiendom.Les hele saken her:

"
Powered by Labrador CMS