renholderensdag1
renholderensdag1

Feiret Renholderens dag med ny tradisjon

I dag har Renholderens dag blitt markert landet rundt, og bransjeforeningen NFSR markerte dagen med å gjøre ekstra stas på renholderne ved Ahus. – Bedriftsbesøk på denne dagen skal vi fortsette med, sier Hanne Rud og Trine Bergh i NFSR.

Publisert

Leverandørene er ikke vonde å be på Renholderens dag, og på Ahus ble det delt ut gaveposer med produkter fra Lilleborg, Vileda og Staples. Foran: Geir Helge Sjaaeng fra Vileda og renholder Edna Andresen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Vi besøker Ahus fordi vi vil gjøre stas på sykehusets renholderne, som gjør en uvurderlig jobb. Sykehusrenhold er spesielt utfordrende, og med all den negative oppmerksomheten som har vært rundt Ahus den siste tida, synes vi renholderne her fortjener en ekstra oppmerksomhet for den innsatsen de gjør, sa Trine Bergh i NFSR da Renholdnytt besøkte standen deres på Ahus i dag.

Her delte de ut godbiter og gaveposer til sykehusets renholdere, som teller 140 årsverk. En av dem som ble feiret i dag var Edna Andresen (foran på bildet øverst).

– Dette var veldig hyggelig! Vi bruker å markere denne dagen internt på avdelingen, men det er gøy at vi blir sett på denne måten også fra noen utenfra, sier Edna.

Sjef for renholdsavdelingen, Agnar Holm, forteller at de på sykehuset spanderer et måltid på alle renholderne denne dagen, og at de også tidligere år har markert dagen på et eller annet vis.

– Det er veldig positivt at NFSR er her i dag, og jeg er takknemlig for at de markerer dagen hos oss. Jeg tror de fleste på renholdsavdelingen vil titte innom standen i løpet av dagen, sier Agnar (til venstre bakerst på bildet over).

Hanne Rud, Irene Solmark og Trine Bergh, med smil og sjokolade til renholderne.

Standen var sentralt plassert i resepsjonsområdet på sykehuset, så også mange forbipasserende fikk ta del i markeringen av Renholderens dag.

– Det er viktig at også andre enn renholdsavdelingen merker seg hvilken dag det er i dag, og vier renholderne litt ekstra oppmerksomhet, sier Hanne Rud, og understreker at bedriftsbesøk som dette på Renholderens dag er noe de NFSR skal fortsette med.

HVORDAN FEIRET DERE DAGEN? - FORTELL OSS I KOMMENTARFELTET UNDER!

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
+47 469 41 000

abonnement@askmedia.no

redaksjonen@renholdsnytt.no

Redaktør:
Trond Erik Hillestad
911 92 567