Handlehvitt.jpg
Handlehvitt.jpg

Handlehvitt kampanje

I morgen går startskuddet for kampanjen handlehvitt. Den skal bidra til at nordmenn kjøper mindre svart arbeid. –Men mest effektivt virkemiddel vil være skattefradrag for tjenester i hjemmet.

Publisert

Det forteller administrerende direktør i NHO Service, Petter Furulund, på NHO sine nettsider. Han forteller kampanjen bidrar til å gi fokus til saken, men at det ikke er nok for å få bukt med problemet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Kampanjesamarbeid

Bak kampanjen står myndigheter, NHO, LO og andre organisasjoner. Kampanjen «Handle Hvitt» retter seg mot forbrukerne, og i tillegg til å gjøre det enklere å handle hvitt, skal den bidra til at folk tenker gjennom konsekvensene av svart arbeid.

– Vi vet at svart arbeid er utbredt i blant annet renholdsbransjen. Derfor er NHO Service med som støttespiller i denne kampanjen. Først og fremst fordi vi tror denne kampanjen kan bidra til å få økt mediefokus på svart arbeid, sier Furulund.

"
Powered by Labrador CMS