Hanne.jpg
Hanne.jpg

Rud innstilt som ny leder

Hanne Rud er innstilt som ny leder i Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR).

Publisert

Hanne Rud er innstilt som ny leder for NFSR.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Tirsdag 29. mars avholder NFSR generalforsamling i Bergen. Dette er foreningens første generalforsamling etter at Norske Husøkonomers Forbund (NHF) og Norsk Renholdsteknisk Forening (NRTF) fusjonerte i fjor. Kjersti Godøy har ledet NFSR i interimåret, mens Vidar Askelien har vært nestleder. Nå går begge ut av styret, og Hanne Rud er av valgkomiteen innstilt som ny leder. Hun ble valgt inn i styret i NRTF i 2008, og har det siste året vært kasserer i NFSR.

– Jeg vil presisere at jeg ikke er valgt ennå, men er veldig glad og smigret over valgkomiteens innstilling. Jeg synes ledervervet i NFSR er meget spennende, ikke minst med tanke på at dette er starten på en ny tid hvor vi skal smelte sammen to gamle foreninger i en ny. Ikke alle var for sammenslåing, og derfor er jeg opptatt av at vi bygger et samhold i NFSR, forteller Rud, som fyller 38 år søndag.

Hun jobber til daglig som driftssjef i Trygg Renhold, og hun har det siste året vært kasserer i NFSR.

– Året vi har lagt bak oss har i stor grad bestått av å få formelle ting på plass. Medlemmene har av den grunn ikke fått all verden ut av det siste året, men det skal endre seg nå, forsikrer hun.

I skrivende stund er det påmeldt 120 deltakere på generalsforsamlingen, mens 25 utstillere har meldt sin ankomst foreløpig. Det er et spennende seminarprogram som venter deltakerne. Alt fra hms til nano står på programmet.

Det er fortsatt ledige plasser, og etternølere kan melde seg på her.

Her er valgkomiteens forslag til nytt styre i NFSR:

Hanne Rud (leder, velges for to år), Karin Bergseth Lied (styremedlem, ett år), Åse Malerød (styremedlem, ett år), Tore Barlo (styremedlem, ett år), Miguel Nibaldo Escobar (styremedlem, to år), Tone Marita Green (styremedlem, to år), Trine Berg (varamedlem, to år), Ranveig Hermundstad (varamedlem, ett år).

Papirutgaven av Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bli kjent med papirutgaven her

" Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på.

"
Powered by Labrador CMS