HSHLOGO
HSHLOGO

Enighet med LO

HSH kom mandag kveld til enighet med LO om årets mellomoppgjør.

Publisert

LO og HSH ble mandag enige om en forhandlingsløsning for LOs rundt 18000 medlemmer. Resultatet vil omfatte rundt 100 000 ansatte som arbeider i tariffbundne virksomheter innen handels- og servicenæringen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

LO-sekretær Trine Lise Sundnes, som på vegne av LO ledet forhandlingene med Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon, sier de krevde – og fikk – et resultat tilsvarende mellomoppgjøret i LO – NHO-området.

- Det innebærer tillegg på to kroner timen til alle, samt et ekstra lavlønnstillegg på en krone i timen til ansatte på nærmere definerte overenskomster. Alle LOs medlemmer i HSH-området vil få reallønnsøkning, oppgjøret har en klar lav- og likelønnslønnsprofil, og vil bidra til å trygge sysselsettingen i næringen, sier hun til LOs nettsider

På samme måte som i LO-NHO-oppgjøret ble også Sluttvederlagsordningen kraftig forbedret for LOs medlemmer innenfor handels- og servicenæringen.

Les mer på nettsidene til LO og HSH

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS