NordicChoiceHotels

Blir saksøkt av renholdsselskap

Nordic Choice Hotels sa opp avtalen med et renholdsselskap etter mistanke om skattefusk. Nå saksøker selskapet Choice for 150 millioner svenske kroner.

Publisert

Det er selskapet HSMG, som leverer renholdstjenester til hoteller, som saksøker hotellkjeden, skriver reiselivsavisen.no.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Selskapet hadde inntil i sommer en avtale med Nordic Choice Hotels, men denne ble sagt opp etter at Svenska Dagbladet i en reportasjeserie hevdet at HSMG systematisk gikk konkurs og startet opp igjen for så å slippe unna skattegjeld.

Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels føler ingen grunn til bekymring over søksmålet. Han mener beløpet HSMG krever ikke er samsvarende med de inntektene selskapet hevder de har tapt, skriver nettstedet.

En annen hotellkjede som har avtale med HSMG er First Hotels. Også de har vurdert å avslutte kontrakten med selskapet på grunn av ubetalt skattegjeld, men da selskapet dokumenterte at de hadde gjort opp for seg, valgte First Hotels å bli værende i kontrakten.

Les mer om saken i reiselivsavisen.no

Powered by Labrador CMS