joakim_lystad_foto_mattilsynet.jpg
joakim_lystad_foto_mattilsynet.jpg

Ny NAV-direktør

Joakim Lystad ble fredag utnevnt som ny Arbeids- og velferdsdirektør. Han kom fra stillingen som administrerende direktør i Mattilsynet.

Publisert

Ny NAV-direktør, Joakim Lystad (57).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Dette har vært en omfattende prosess, og vi har vært på jakt etter den beste kandidaten i landet. Lystad svarer til de forventingene vi har, sier arbeidsminister Hanne Bjurstrøm.

Bred erfaring

Joakim Lystad er født i 1953 og utdannet sivilagronom fra Norges landbrukshøyskole. Han har vært administrerende direktør i Mattilsynet siden 2003. Tidligere har han vært direktør i SFTs beredskaps- og kontrollavdeling, og underdirektør i Miljøverndepartementets industriseksjon.

Solid erfaring med omstilling

– Lystad har ledererfaring fra ulike organisasjoner og krevende fusjonsprosesser. Han har solid erfaring med omstilling både i kommunal og statlig sektor. Han blir beskrevet som løsningsorientert, tydelig og med evne til å motivere egne medarbeidere. Dette er viktige kvaliteter når man skal lede en etat med 14 000 ansatte, og som forvalter en tredjedel av statsbudsjettet, sier arbeidsminister Hanne Bjurstrøm.

Joakim Lystad er ansatt på åremål for 6 år med mulighet til forlengelse i èn periode. Han tiltrer 4. oktober.

Bli kjent med papirutgaven av Renholdsnytt her.

" Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på

"
Powered by Labrador CMS