hjemmevask.jpg

Vokser på hjemme-renhold

Bergensere vil slippe å ta helgevasken selv. Nå opplever renholdsbedriftene i byen vekst.

Publisert

Hvitvask AS får ifølge ba.no én til to henvendelser daglig fra folk som vil slippe å ta hjemmevasken selv. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Daglig leder Anemone Brochmann i Frisk renhold AS anslår at de har økt antallet oppdrag med rundt 25 prosent sammenlignet med i fjor.

– Markedet har tatt seg veldig opp etter sommeren, og vi må ansette flere for å møte pågangen, sier hun til Bergensavisens nettutgave.

Hun forteller at det har vært et oppsving både innen privat- og bedriftsmarkedet, og at de får stadig flere flyttevask-oppdrag.

Også de to bedriftene BergenRenhold as og Arna og Åsane renholdsservice as, får flere forespørsler fra privatmarkedet.

– Vi tar ikke oppdrag i private boliger selv. Men vi får vanvittig mange henvendelser om husvask gjennom nettjenester som Mittanbud.no. Fem om dagen, minst, sier eier av de to, Arne Longvastøl til nettstedet.

Han forteller at mange også ønsker hjelp til rydding og stryking.

Også Bergensbedriftene Wasco renhold AS og Hvitvask AS forteller til avisa at de får stadig flere henvendelser fra folk som helst vil slippe helgevasken selv.

Les mer på ba.no

Bli kjent med papirutgaven av Renholdsnytt her.

" Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på`

"
Powered by Labrador CMS