Skuffede renholdere

Partene i Trafikkservice har kommet til enighet, og resultatet ble et generelt tillegg på 11 000 kroner fra 1. april - men det ble ingen økning i helgetillegget.

Publisert

Renholderne i Lodalen er skuffet over at NSB ikke ville gi mer for den ubekvemme arbeidstiden de har, skriver frifagbevegelse.no.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Her jobber nesten alle de 30 fast ansatte annenhver helg, og de håpet nå på et skikkelig løft. Jorge F. Ramos, leder for Trafikkservice-klubben i Lodalen, mener resultatet er urimelig, og sier til nettstedet at det er tøft å jobbe så mye.

– Helgene er ikke rolige. Tvert i mot er det mange reisende om bord på togene, og redusert bemanning hos oss. Det er beinhardt for alle som er på jobb. Med et så dårlig tillegg frykter jeg at mange vil prøve å unngå disse vaktene, sier han.

Nå er resultatet ute til uravstemning, og stemmeseddelen må foreningen ha senest 29. juni.

Les mer på frifagbevegelse.no

Eiere i Trafikkservice er ISS Facility Services AS med 45 prosent, og NSB med 55 prosent. I alt er det 175 ansatte, og hovedkontoret er i Oslo. Renholdet foregår på 12 steder rundt om i landet. Målsettingen er å være hovedleverandør av renhold på togmateriellet, noe de klarte etter en anbudsrunde.

(Kilde: frifagbevegelse.no)

"
Powered by Labrador CMS