HSHLOGO

Innfører papirfritt

HSH Forsikrings nye nettbaserte kundeportal skal gjøre det enklere å ha forsikring gjennom organisasjonen.

Publisert

Etter et halvt års utvikling, har HSH Forsikring nå lansert sin nettbaserte kundeportal. Løsningen skal gjøre det enklere å holde oversikt over - og tegne nye - forsikringsavtaler.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Brukervennlighet har vært prioritet én i arbeidet med å sette opp portalen. Alle, uansett datakunnskaper, skal umiddelbart forstå hvordan de kan bruke siden den aller første gangen de logger på, sier leder for kundesenteret i HSH Forsikring, Alf Whist på HSHs nettsider.

Fortsatt mulig å slå på tråden

Whist understreker at nettportalen ikke skal erstatte telefonrådgivningen, men supplere den.

HSH har nå hatt den nye nettløsningen i drift i et par uker, og tilbakemeldingene har vært positive:

- Kundene opplever at løsningen er intuitiv. Vi får nærmest ingen henvendelser fra folk som "sitter fast" i portalen, eller som ikke skjønner hvordan de skal komme i gang, sier Whist.

Papirkvern-fritt

Kundeportalen innholder flere dokumenter som kan lastes ned eller skrives direkte ut, blant annet kopi av forsikringsavtaler, skadeskjemaer og sikkerhetsforskrifter.

Løsningen skal dessuten gjøre innrapportering av opplysninger og oppdatering enklere for kundene.

- Mange tall, for eksempel antall ansatte, skal rapporteres inn årlig. I stedet for å få tilsendt et skjema i posten eller elektronisk, for så å måtte returnere det, kan kundene nå gjøre all ajourføringen selv. Det gjør det enklere for kundene våre, og det frigjør tid for oss som vi kan investere i kundene på andre måter, sier Whist.

Fremtidig opplysningssenter

HSH Forsikring har som mål at den nye kundeportalen skal videreutvikles til et fullverdig service- og opplysningssenter.

- Vi vil at siden skal være den foretrukne informasjonskilden for spørsmål om forsikring og pensjon for kundene våre. Uansett hva de lurer på om forsikring for virksomheter, skal du kunne finne svarene på kundeportalen vår, sier Whist.

Les mer på HSHs nettsider.

Powered by Labrador CMS