Logo milljøfyrtårn nett

Nok et renholdsfyrtårn

Bedriften Miljø Service AS er den første renholdsbedriften i Telemark som er godkjent miljøfyrtårnbedrift.

Publisert

Bedriften ble i begynnelsen av uka tildelt Miljøfyrtårn-sertifikat et av porsgrunn-ordfører Øystein Beyer. Ordføreren uttalte at sertifiseringen forplikter bedriften i å jobbe systematisk for å bli en bedre miljøbedrift, skriver Porsgrunns Dagblads nettavis (pd.no).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Daglig leder Niri Wårås i Miljø Service AS forteller at det første de grep tak i var å få en bedre ordning med søppelhåndteringen og kildesorteringen av eget avfall, og påpeker at hele prosessen er gjennomgått:

– Det er også viktig å tenke miljø helt opp til så store innkjøp og investeringer som for eksempel firmabil, sier hun til avisa.

Wårås forteller at de som miljøbedrift er blitt flinkere til å dokumentere alt de gjør, og til å få alle bedriftens handlinger inn i ordnede rutiner. Alt av bedriftens avfall veies, og over tid kan de da få en oversikt over om avfallsmengden går opp eller ned, skriver avisa.

Les mer om sertifiseringen på pd.no

"
Powered by Labrador CMS