renholdsnytt0210
renholdsnytt0210

Fusjons-nyheter og spark bak til HSH

I det nyeste nummeret av Renholdsnytt kan du lese om stiftelsen av den nye foreningen Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR). Og både lederartikkelen og en representant fra renholdsbransjen spør hva HSH faktisk gjør for bransjen.

Publisert

Med stiftelsen av Norsk Forening for Service og Renhold, er en ny æra i renholdsbransjen i gang. Du kan lese om opptakten og den siste årskonferansen til NRTF og NHF i den nyeste utgaven av Renholdsnytt.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Spark bak til HSH

I dette nummeret kan du også lese om bedriften NRS i trondheim, som tidligere var medlem av HSH, men som meldte seg ut fordi de synes organisasjonen gjør altfor lite for bransjen. Også på lederplass kan du lese om HSHs posisjon i bransjen, og lederen oppfordrer organisasjonen til å entre banen og ta arbeidsklærne på, i stedet for å være gratispassasjer ikledd festantrekk.

Millionbesparelser og nanoteknologi

Videre kan du lese hvordan Trondheim kommune sparte millioner på å legge om renholdet, og om Nedre Eiker kommune som reddet vindusvasken med nanoteknologi.

I portrettet møter du daglig leder i Trøndelag Renholds Service, Lise Kristin Thun, som ønsker seg flere diskusjoner og engasjerte renholdere. Du møter også renholdslærlingen Morten Barø (20), som er en av de ytterst få som har valgt lærling-veien til renholdsoperatøryrket.

Vi har også flere saker å by på, og som vanlig har vi produkt- og bransjenyheter som er verdt å få med seg.

Vil du bestille abonnement? Klikk her!

Om du vil laste ned enkeltutgaver elektronisk, kan du klikke her.

"
Powered by Labrador CMS