Matte-Vileda.JPG
Matte-Vileda.JPG

Matte som tørker og skraper

T-Mat Plus og Standard, som leveres av Vileda Professional, tørker tørt og rent på en kortere strekning enn de tradisjonelle mattene, hevder produsenten.

Publisert

Dette takket være de tynne mikrofilamenttrådene av polyamid. Dra hånden over matten og du kjenner hva vi mener, sier de.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

For at matten skal klare de tøffe oppgavene den blir stilt ovenfor gjennom hele sin levetid tvistes fibrene slik at de blir stabile og står rett opp. Dette fører til at fukt og smuss trenger ned i matten og holder overflaten ren og pen lenger.

T-Mat Plus og Standard er fremstilt av et materiale med gode egenskaper når det gjelder slitestyrke, absorpsjonsevne og fargebestandighet, og er utviklet for å klare tøffe entreer med mange passeringer hver dag.

Mattene kan enten legges som en del av en helhetsløsning sammen med en skrapmatte eller den kan legges alene. For den lille entreen der det ikke er plass til to matter - skrap- og tørkmatte, egner disse seg godt, takket være den ekstra skrapeeffekten.

Powered by Labrador CMS