skovly
skovly

Investerer stort i nytt vaskeri

Skovly-Gruppen satser offensivt, og har gjort millioninvesteringer i et nytt vaskeri.

Publisert

I en tid der bankene skrudde igjen kranene, og mange la nye investeringer på hylla, valgte Skovly-Gruppen isteden å satse offensivt i et tøft og konkurranseutsatt marked. Et nytt og moderne vaskerisystem til 5,5 millioner kroner er nå i full drift, og setter ny standard for miljøvennlig vask av matter og mopper. Kapasiteten er firedoblet, med godt grunnlag for videre vekst og nye arbeidsplasser, heter det i en pressemelding.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Systemet i sin helhet er designet med tanke på laveste mulig energiforbruk, og reduserte personalkostnader. Prosessen er helautomatisk fra moppene legges skitne og våte på båndet til de kommer ut rene og tørre. Moppene blir lagt på båndet hvor de blir veid av industriveieceller (Scaletron). Her blir restfuktigheten i moppene blir målt, og ut i fra dette vet systemet hvor mye vann som er oppbundet i plagget, og kalkulerer så ut moppenes tørrvekt. Resultatet av dette er korrekt mengde vann og kjemi som doseres i hver syklus.

Som Miljøfyrtårn er Skovly Engros opptatt av å kunne tilby fremtidsrettede løsninger til det profesjonelle storforbrukermarkedet. Med den nye vaskeriløsningen tar selskapet mange steg fremover i forhold sine våre konkurrenter, hevder de.

Powered by Labrador CMS