Issa Interclean 2008
Issa Interclean 2008

Opplev Europas største renholdsmesse

Allerede nå bør du krysse av 26.-29 april 2010 i kalenderen. Da er det duket for renholdsfest i Amsterdam.

Publisert

Utstillingen ISSA Interclean i Amsterdam er utvilsomt den viktigste begivenheten i den europeiske renholdsbransjen neste år. Flere hundre nordmenn pleier å besøke bransjeutstillingen som ligger strategisk plassert i det flotte messeområdet midt i Amsterdam. Flere hundre utstillere kjemper om de mange tusen besøkenes oppmerksomhet. Utstillingen, som arrangeres annethvert år, hadde i 2008 over 23 000 gjester fra 107 land. I alt var det 632 utstillere fra over 40 land, som kunne by på siste nytt fra renholdsbransjen. I det hele tatt er dette et treffpunkt for renholdsinteresserte fra hele verden.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Mange vil kanskje vegre seg litt for å besøke Nederlands hovedstad på egen hånd. Men fortvil ikke, turoperatøren Expert Reiser har sydd sammen et komplett reiseopplegg som omfatter flybillett, hotellopphold og messebesøk. Reiseselskapet har arrangert fellesturer til den tradisjonsrike messen de siste årene. Tidligere har responsen på disse turene vært stor. Mange ønsker å reise sammen med sin egen bransje på messen. Det faglige og sosiale fellesskapet er viktig. Treffe kollegaer, kunder og konkurrenter og kjenne bransjen på pulsen er noe av det viktigste for mange.

Powered by Labrador CMS