svartvask
svartvask

Flyttevask er god butikk

Flyttevasken er blitt en godt marked for rengjøringsbyråer.

Publisert

Spesielt i Rogaland opplever man at de som flytter i større grad kjøper seg fri fra flyttevasken, og rengjøringsfirmaer tjener gode penger, melder NRK.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Bare i løpet av de tre siste årene har CityMaid opplevd en økning på nær femti prosent når det gjelder flyttevask i Stavanger.

Distriktsleder i CityMaid Stavanger, Rita Nilsson, er ikke overrasket over den økende pågangen, og tror dette skyldes at stadig flere havner i tidsklemma og ikke ser annen utvei enn å leie vaskehjelp.

– Jeg tror helst det handler om at vi lever i en såpass stressende tid. Det har vel vært en tradisjon at det er kvinnen som tar den typen oppgaver. Det tror jeg ikke kvinnene vil lenger, sier Nilsson til NRK.

Det koster rundt 6000 kroner hvis CityMaid skal ta flyttevasken i et hus på 150 kvadratmeter.

En av dem som har valgt å kjøpe seg fri fra å vaske selv sier at hun synes prisen er helt grei og at det er deilig å slippe jobben selv. Hun begrunner det også med at dette var noe de var nødt til for å bli ferdige i tide.

Powered by Labrador CMS