Momsfritak
Momsfritak

Fikk avslag - gir seg ikke

Anette Holst fra Åmot fikk ikke momsfritak for sine renholdstjenester. Nå anker hun avslaget til finansminister Kristin Halvorsen og ber samtidig om å få et alvorsord med finansministeren.

Publisert

I fjor høst søkte Anette Holst om fritak for moms på sine renholdstjenester. Hun var frustrert over at hun gjentatte ganger opplevde å miste kunder til svarte vaskehjelper og syntes dette var både håpløst og veldig urettferdig, skriver Drammens Tidende.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Skattedirektoratet var imidlertid ikke samarbeidsvillige, og ga denne uken et klinkende klart avslag - uten at Holst gir seg av den grunn.

- Jeg har allerede anket avslaget til finansdepartement og vil gjerne snakke noen alvorsord med finansminister Kristin Halvorsen. Dette handler om en bokstavelig talt rengjøring av en bransje der kanskje så mange som åtte av ti renholderer opererer med svarte vaskefiller. Det må da være mye bedre for staten og i det minste kunne ta inn skatteinntekter fra dette arbeidet enn ingenting. Jeg tenker også på egne rettigheter knyttet til både sykdom og pensjon, sier hun til avisen.

Kilde: Drammens Tidende

Powered by Labrador CMS