Byggeplass-2 (Ill.foto: Colourbox.com)
Byggeplass-2 (Ill.foto: Colourbox.com)

FDV-godkjente Relekta-produkter

Den tekniske forskriften til Plan- og Bygningsloven av 1997 tilsier at myndighetene kan kreve at det utarbeides FDV-dokumentasjon for materialer og løsninger som inngår i et byggverk. Driftsinstrukser, vedlikeholdsinstrukser og beskrivelse av materialer og løsninger skal følge med ved overlevering av nye bygninger fra utbygger/entreprenør til byggherre/bruker.

Publisert

- Det har kommet stadig flere forespørsler om FDV-dokumentasjon for våre produker i forbindelse med større byggeprosjekter det siste året, forteller markedssjef Bjørn Ivar Høiendahl i Relekta-Gruppen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Vi har derfor laget FDV-dokumentasjon for produkter i Novatech og Relekta 101-serien. Disse produktene selges gjennom byggvare-, farge-, jernvare- og trelastforhandlere over hele landet. Det er da en ekstra trygghet for våre forhandlere at produktene leveres med FDV-dokumentasjon. Det blir større og større fokus på kvalitetsprodukter til bygging, vedlikehold og reparasjon i Norge, fortsetter Høiendahl.

Bygg og installasjoner forventes å ha lang levetid og dette inkluderer også drift og vedlikehold. FDV-dokumentasjonen vil således hjelpe brukerne av bygg og installasjoner der produkter er benyttet til å optimalisere denne levetiden ved hjelp av riktig drift og vedlikehold.

Kilde: Pressemelding

Powered by Labrador CMS