Hamar kommune

Renhold med kvalitet

Ved Prestrudsenteret i Hamar har fire renholdere nylig tatt fagbrev i renholdsfaget. - Moderne renhold i dag krever kunnskap og kompetanse, sier ledende renholder Anne Lise Nicolaysen.

Publisert

Anne Lise Nicolaysen er stolt av medarbeiderne sine og foreller at seks av sju renholdere på Prestrudsenteret nå har fagbrev. Den sist ansatte jobber også for å få det, så her satses det på kvalitet.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Renhold i dag er ikke lenger skurefille, langkost og bøtte, men det å betjene en moderne maskinpark. Noe de på Prestrudsenteret klarer med glans. Både ansatte og beboerne er svært fornøyde med renholdsjobben som utføres. Og leverandøren Nielfisk har valgt å bruke renholderne på Prestrudsenteret som en av sine referanse-kunder. Flott, ikke sant?

Reholderne på Prestrudsenteret er Torild Lukassen, Anita B. Antonsen, Unni Irene Andersen, Aud Henny Aasen, Iren Hohansen (foran), Anne Lise Nicolaysen og Gunvor Sætrang (bak).

Kilde: Hamar kommune

Powered by Labrador CMS