Oppegård

Kick-off for renholdere

5. mars arrangeres det kick-off for alle renholdere i Follo kommunene. Dette er Oppegård Kommune, Ski kommune, Frogn kommune, Nesodden kommune, Ås kommune og Vestby kommune.

Publisert

Vi regner med at det kommer rundt 250 personer, forteller Anette Garsrud, virksomhetsleder for renhold/kantine i Oppegård kommune.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Hvorfor kick-off for renholdere?

- Dette er vår måte å hedre en yrkesgruppe som vanligvis ikke blir sett og som, etter vår mening, trenger et løft i hverdagen. Vi ønsker å bidra til motivasjon, stolthet og et godt arbeidsmiljø. Dette er så vidt vi er kjent med første gang et samarbeid på tvers mellom forskjellige kommuner for denne yrkesgruppen. Treffsted for dette samarbeidet er FOBE (Forum for offentlige bygg og eiendommer) hvor lederne i hver kommune har en egen renholdsgruppe som treffes 3 - 5 ganger per år, forteller hun til renholdsnytt.no.

Kick-off-programmet:

KL. 10:00- 10:30 Åpning av dagen med Ordfører Sylvi Graham.

KL. 10:30 - 11:30 Hvordan bli ett JA menneske kontra et JAMMEN menneske. Arbeidsglede og motivasjon med Catherine Janson.

KL. 11:30 - 12:30 Lunsj

KL. 12:30 - 12:45 Man velger hvilket mini seminar man ønsker å delta på. Man kan velge mellom:

  • Latter-yoga
  • Film på kino
  • Magedans
  • Informasjon fra fagopplæringen
  • Hygiene

KL. 12:45 - 13:15 Mini seminar

KL. 13:15 - 13:30 Man velger ett nytt mini seminar

KL. 13:30 - 14:00 Mini seminar

KL. 14:00 - 14:10 Felles avslutning i Foajeen i KOLBEN

Powered by Labrador CMS