Byggekort

Uekte ID- kort

Byggenærings Landsforening har fått inn flere hendvendelser om at det selges ID-kort til urimlige priser, og tilfeller med uekte ID-kort.

Publisert

I dag er det slik at det kun er en godkjent bedrift i landet som kan produsere godkjente ID-kort. Det er firmaet Oberthur Technologies, melder BNL.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Bestiller du kortene selv skal de koste rundt 50 - 64 kroner per stykk, men foreningen anbefaler at du bestiller byggenærings standardkort. De kan bestilles elektronisk på www.byggekort.no.

Hvem skal ha ID-kort?

Alle virksomheter som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, både norske og utenlandske, er pålagt å utstyre sine arbeidstakere med ID-kort.

Hensikten er å identifisere både hvem du er og hvem du arbeider for. Utenlandske arbeidstakere ansatt i utenlandske selskaper på oppdrag på bygge- og anleggsplasser i Norge, må også bære ID-kort. Dette gjelder også kortvarige oppdrag.

Kravet om å bære ID-kort gjelder også de som utfører støttefunksjoner som renhold, kantinedrift osv. når de er fast etablert innenfor anleggets område.

Kilde: BNL

"
Powered by Labrador CMS