NHF-på-facebook
NHF-på-facebook

Husøkonomene på Facebook

Norske Husøkonomers Forbund (NHF) har opprettet en egen gruppe på Facebook.

Publisert

Stadig flere ser mulighetene som ligger der ved å engasjere seg i nettsamfunnet Facebook. Nå har også NHF opprettet en gruppe på nettstedet. Det er et par måneder siden NHF tok i bruk Facebook, og ved månedsskiftet juli/august hadde gruppen i overkant av 30 tilhengere. Flere av tilhengerne er engasjerte og kommer med nytte tips og innspill. Siden er også en fin anledning til å holde kontakten med kollegaer i bransjen.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

FAKTA

Facebook er et nettsamfunn, opprinnelig laget for universitetsstudenter og -ansatte i USA. Siden har det spredt seg til andre bruksområder, inkludert venner, skoler og geografiske områder. Det er et sosialt nettverk, der brukeren kommuniserer ved at en profil blir opprettet. Der kan han/hun skrive om seg selv, legge ut bilder samt snakke med andre. Nettsamfunnet har mer enn 100 millioner aktive brukere på verdensbasis, og anslåtte 1 500 000 norske brukere per 23. januar 2009.

Brukere lager en profil som inneholder personlig informasjon, bilder og interesser. Deretter kan de opprette relasjoner til andre brukere, utveksle private og offentlige meldinger og knytte seg til forskjellige typer grupper. Tjenesten er reklamefinansiert, og gratis for brukeren.

Kilde: Wikipedia

Powered by Labrador CMS