Karl Johan Ingvaldsen Lilleborg1

Ingvaldsen ny direktør i Lilleborg Profesjonell

- Jeg er glad for å være tilbake i Lilleborg Profesjonell, sier nyansatt direktør Karl Johan Ingvaldsen. 40-åringen er tilbake der han trådte sine yrkesmessige barnesko som nyutdannet sivilingeniør i 1994.

Publisert

Karl Johan Ingvaldsen blir ny sjef for Lilleborg Profesjonell.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ingvaldsens første stilling i Lilleborg var som produktsekretær for maskinoppvask og kjøkkenhygiene.

Etter en kortere tid med Suma-produkter, overtok han ansvaret for gulvpleieprodukter, Taski-maskiner og rekvisita. Da han ble ansatt som salgsdirektør i Lilleborgs dagligvaredivisjon, hadde han flere års erfaring som leder for salg innen den grossistdistribuerte delen av Lilleborg Profesjonells virksomhet.

Ta med erfaringen

- Det har vært lærerikt å jobbe med dagligvarekjedene og forhåpentligvis kan jeg også ta med meg noe av den erfaringen videre. Etter seks år i Lilleborg Dagligvare flyttet jeg og familien til Stockholm. Det første drøye året var jeg "Försäljningsdirektör" for OLW og Gøteborgs Kex, i tillegg til at jeg etablerte ledergruppen i Gøteborgs Kex. De to siste årene var jeg Country Manager i OLW noe som innebar ansvar for Orklas snacksvirksomhet i Sverige fra potetlageret i Skåne, via fabrikken i Filipstad til hovedkontoret i Stockholm, forteller Ingvaldsen.

Bedrift i vekst

Lilleborg Profesjonell har hatt kontinuerlig vekst gjennom åtte år, og Karl Johan Ingvaldsen syns fremgangen har vært imponerende. Samtidig mener han det er inspirerende å se alle de mulighetene bedriften fortsatt har.

Den nyutnevnte direktøren overtar roret etter Eskil Zapffe, som har ledet Lilleborg Profesjonell siden 2001. Zapffe ar ansatt som ny direktør i Lilleborgs dagligvaredivisjon.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS