pacvac copy

En ny generasjon ryggsekkstøvsuger

PacVac beskrives som en kompakt ryggstøvsuger, og er et tilskudd i en ny generasjon ryggstøvsugere.

Publisert

Det er Viking Cimex som presenterer den nye ryggstøvsugeren på markedet i Norge. Produktet beskrives å ha et unikt design, som enkelt kan tilpasses hver bruker. Med brede skulder- og hoftestropper, som enkelt kan strammes eller løsnes, sitter den svært behagelig på ryggen, står det i en pressemelding.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Snill mot kroppen

Det er et lite luftrom mellom maskinen og kroppen, hvilket reduserer vibrasjonen, varmen og belastningen mot kroppen og ryggen. PacVac har en stillegående motor, veier lite og er utstyrt med Hypercone-filter som gir bedre sugekraft, selv med lavere wattstyrke.

Effektiv i bruk

Ryggsekkstøvsugeren gjør det enklere for brukeren å komme til på vanskelige steder, og med god planlegging vil man kunne redusere arbeidstiden fra 30-50 prosent i forhold til tradisjonell støvsuging, hevder produsenten.

Av tekniske data, kan vi nevne at effekten er på 1000 watt, støvsugeren veien 4,9 kilo og har en kabellengde på 18 meter. Støynivået ligger på 74 decibel. Ryggstøvsugeren er produsert i Australia.

Powered by Labrador CMS