Renholdsmesse i Trondheim
Renholdsmesse i Trondheim

Renholdsmesse på Gjøvik

I mai er det dukket for Renholdsmessen 09 på Gjøvik. Dette er en utstilling for renholdere i privat og offentlig sektor.

Publisert

Det er Norengros Johs Olsen AS som står bak messen 5. og 6.mai, i samarbeid med en rekke leverandører innen renholdsbransjen. I tillegg til selve utstillingen er det også lagt opp til seminarer, og allerede nå kan arrangøren fortelle at det er over 100 påmeldte på to av foredragene.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Stor spennvidde

Tirsdag 5. mai er det foredrag om Nye moderne gulv - hva er nytt og hvordan skal du vedlikeholde dem? Senere på dagen er det renholdsveteran Kjell Bård Danielsen som skal i aksjon. Han skal forelese om kostnadseffektivt renhold og NS Insta 800 i praksis.

Dagen etter er det Håndhygiene i praksis som står på programmet.

- Møt bransjens ledende leverandører innen renhold og hygieneløsninger. Bli faglig oppdatert, se nyheter og få nyttige tips. Spennvidden er stor, fra gulvrenhold til rom- og sanitær renhold. Eller kanskje du kommer fra næringsmiddelindustrien og vil vite mer om hygiene i produksjon, forteller arrangøren.

Powered by Labrador CMS