HSHLOGO

Politiske plattform for fag- og yrkesopplæring

HSH arbeider systematisk for økt samarbeid mellom utdanningssystemet og arbeidslivet, og for bedre kvalitet i fag- og yrkesopplæringen. Sentralstyret har nylig vedtatt HSHs politiske plattform for fag- og yrkesopplæring, og den er nå å få tak i brosjyreformat.

Publisert

- Plattformen er ment for medlemsbedrifter så vel som samarbeidspartnere både lokalt og nasjonalt, sier Vibeke Madsen, administrerende direktør i HSH.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Den skal gi et felles fundament for HSHs utdanningspolitiske engasjement og innflytelse innenfor fag- og yrkesopplæring og tydeliggjøre våre standpunkt i møte med beslutningstakere og alliansepartnere, legger hun til.

Blir sendt ut

Brosjyren er blant annet ment å være et hjelpemiddel for dem som representerer HSH i fylkesvise yrkesopplæringsnemnder og i faglige råd. Den vil bli sendt til dem, til opplæringskontorer innenfor aktuelle fagområder, til fylkeskommuner, til samarbeidspartnere nasjonalt og andre.

HSH har rustet opp nettsidene med et større område om fag- og yrkesopplæring under emnet Utdanning og kompetanse. Sidene er ment å være informasjonssentral for både medlemmer og andre. Det er særlig lagt vekt på å informere om lærlingordningen og oppmuntre bedrifter til å bli godkjent lærebedrift. Sidene vil bli oppdatert revidert og utvidet til andre utdanningsområder, og HSH tar gjerne mot innspill.

Kilde: Pressemelding

Powered by Labrador CMS